Boekhouder voor ZZP'ers: alles geregeld vanaf € 100,00 per maand.

Met mij als boekhouder is je administratie goed geregeld. Ieder kwartaal weet jij hoe je ervoor staat en krijg je financiële tips en tricks waarmee je meer winst overhoudt en minder belasting betaald. Door slimme automatisering verzorg ik je complete boekhouding voor een interessant tarief.

Administratie, Boekhouding, Bedrijfsadvies
Administraties, Boekhouding met persoonlijk contact
Sparringspartner bedrijfshulp
Pijl Rechts
Pijl Rechts
Coen-de-kok-financieel-adviseur-uitgesneden

Wanneer kies je voor mij?

Als je niet meer belasting wilt betalen dan nodig.
Als je ieder kwartaal wilt weten hoe je ervoor staat.
Als je zaken wilt doen met een ZZP'er in plaats van een groter kantoor.
Als je niet blij wordt van dure jaarverslagen die niemand leest.
Als je ook buiten kantoortijden wilt kunnen appen.
Als je een boekhouder zoekt die met je meedenkt.
Belanstingaangifte
Financiële overeenkomsten

Wat kun je verwachten?

Een betrokken boekhouder met aandacht voor jou én je bedrijf. In plaats van wazige termen krijg je een heldere uitleg. Geen 'uurtje factuurtje' maar een all-in maandelijks tarief zonder bijkomende kosten.

Je administratie wordt ieder kwartaal bijgewerkt. Het aanleveren van facturen wordt geautomatiseerd zodat je hier geen omkijken naar hebt. Aangiftes zijn compleet, foutloos en worden tijdig ingediend bij de fiscus. Alle fiscale mogelijkheden worden optimaal benut om niet meer belasting te betalen dan nodig, zonder risicovolle grenzen op te zoeken.

Naast het verzorgen van je boekhouding begeleid ik je ook graag met ondernemen. Ga je een nieuw auto kopen of wil je investeren in een nieuwe laptop? Je kunt met alle ondernemersvragen bij mij terecht!

Wat zeggen klanten over mij?

Bekijk Alle Reviews
Bekijk Alle Reviews

Recente artikelen

Klaar voor de volgende stap?

Ik weet hoe hectisch ondernemen kan zijn. Als ondernemer houd je alle ballen gelijktijdig in de lucht. Het laatste waar je zin in en tijd voor hebt is het bijwerken van je administratie. Zonde, want met up-to-date cijfers maak je veel betere keuzes. Je kunt beter je administratie uitbesteden aan mij, zodat jij tijd en energie overhoudt om de volgende stap te zetten.