Over mij

Update: Ik heb helaas geen ruimte voor nieuwe klanten. Ik verzoek u vriendelijk een andere boekhouder te zoeken.

Samen met mij je boekhouding op orde.

Ondernemers willen vooruit en zitten vol met goede ideeën. Meer klanten, een groeiende omzet en nieuwe concepten. Als collega-ondernemer begrijp ik dat als geen ander. Voor ambitieuze plannen is een duidelijke administratie en financieel inzicht een must!

Mijn naam is Coen de Kok. Mijn doel is om ondernemers op financieel gebied te ontzorgen en hen te begeleiden naar een hoger rendement. Dat doe ik door het verzorgen van de boekhouding en het geven van adviezen.

Financiële administratie & boekhouding

Waar sta ik voor?

Kwaliteit
Voor mij betekent kwaliteit dat alle mogelijke fiscale voordelen worden benut, je cijfers foutloos en compleet zijn en dat aangiftes op tijd worden ingediend bij de fiscus.

Zorgeloos uitbesteden
Door het uitbesteden van je administratie bespaar ik je energie, tijd en dus geld. Als je zelf nog steeds facturen moet inboeken dan levert het jou niet genoeg op.

Persoonlijk contact
Hoe fijn is het om samen even te sparren, te kunnen appen of (video-)bellen. Ik zie mijn klanten regelmatig om successen te vieren met een lekkere borrel of een goede kop koffie.

Reviews

Bekijk Alle Reviews
No items found.
Bekijk Alle Reviews

Wie ben ik?

Als kind voor mij geen boomhutten bouwen, maar ondernemingsplannen schrijven. In plaats van spelen bij vriendjes, speelde ik mijn vaders assistent bij hem op kantoor. Iedere nacht droomde ik van een eigen bedrijf.

Op mijn 18e kwam die droom uit: ik mocht van mijn ouders naar de Kamer van Koophandel. Ik had stagiaires “in dienst” uit hetzelfde leerjaar van de opleiding waar ik zelf net mee was gestopt. Nog geen rijbewijs, maar met een koffer vol computers in de trein naar klanten. Het zzp bedrijfje groeide tot een ICT-bedrijf met honderden online werkplekken en jaarlijks een verdubbeling van de omzet.

Ik vond het prachtig om mijn bedrijf te laten groeien gebaseerd op cijfers. Op welke klanten verdienen we geld, op welke projecten leggen we geld toe? Het serverpark huren, leasen of kopen? Hoe beperk ik de risico’s? Welke kansen liggen er? Hoe betaal ik zo min mogelijk belasting? Hoe financier ik groei?

In 2018 heb ik mijn ICT-bedrijf verkocht aan een grotere concurrent. Na een vastgoed-flip-project, een werkpauze en het renoveren (en verduurzamen) van onze jaren-30-dijkwoning, begon het ondernemen weer te kriebelen. Eind 2020 ben ik OndernemersSupport.com gestart.

Naast ondernemen ga ik graag uit eten, houd van een festival en ga regelmatig een weekend weg. Ook lees ik graag boeken en luister podcasts over ondernemen, (vastgoed-)investeren, klanten, marketing of fiscaal en financieel vlak. 's ochtends maak ik een lange wandeling met de hond en verder geniet ik van het leven en de vrijheid als zelfstandige.

Coen en zijn honden Teun (Bulldog) en Fleur (Amerikaanse Akita)
Coen de Kok prive
Persoonlijk contact tijdens je boekhouding

Ik ben benieuwd naar jou!

Ik ben benieuwd naar jou, je bedrijf en je plannen! Een kennismaking is geheel vrijblijvend en uiteraard kosteloos.

Je kunt hiernaast een afspraak plannen in de middag of avond voor een (video-)gesprek of bij mij op kantoor in Lith.

Klaar voor de volgende stap?

Ik weet hoe hectisch ondernemen kan zijn. Als MKB ondernemer houd je alle ballen gelijktijdig in de lucht. Het laatste waar je zin in en tijd voor hebt is het bijwerken van je administratie. Zonde, want met up-to-date cijfers maak je veel betere keuzes. Je kunt beter je administratie uitbesteden aan mij, zodat jij tijd en energie overhoudt om de volgende stap te zetten.